Moderat pressekreterare till TV4

Charlie Forsberg blir ny presschef på TV4 och C more, skriver Bonnier broadcastings i ett pressmeddelande. 

Maja Andersson

Charlie Forsberg har tidigare varit pressekreterare på Moderaternas riksdagskansli. Han har även arbetat som utredare på Unionen inom medie- och kommunikationsfrågor och arbetsmarknad. 

– TV4 är ett av Europas mest digitalt transformerade tv-bolag samtidigt som man visar på mycket imponerande resultat. För att fortsätta i den riktningen krävs ett konstant förändringsarbete. Jag ser fram emot att bidra i detta med min erfarenhet inom press- och branschfrågor, säger Charlie Forsberg i Bonnier broadcastings pressmeddelande.

Han ersätter Magnus Törnblom som lämnade tjänsten som presschef för företagsfrågor i januari, för att bli presschef på Klarna. 

Forsberg tillträder tjänsten den 11 mars, och kommer ansvara för den externa företagskommunikationen kopplad till Bonnier broadcasting, då inklusive TV4 och C more. 


E-postPolitik på allvar

Få GRATIS nyheter och en daglig politisk överblick från Altinget

Altinget logo
Stockholm | Köpenhamn | Oslo | Bryssel
Politik på allvar
AdressJohannesgränd 1111 30 StockholmRedaktionen+46 (0)8 12 13 14 24[email protected]Prenumerationsärenden+46 (0) 73 529 99 09[email protected]Org.nr. 556980-5269
Chefredaktör och ansvarig utgivare:Sanna RaymanCFOAnders JørningKommersiell direktörLars GrafströmVdAnne Marie KindbergOrdförande och utgivareRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024