Årets Talangföretag 2019 har utsetts

Lantbrukskooperativet Lantmännen har fått utmärkelsen Årets Talangföretag 2019, ”Talent Company of the Year”.

Inom talangutveckling är det en av Sveriges mest prestigefulla utmärkelser. Det handlar om att uppmärksamma företag som jobbar framgångsrikt med att attrahera, rekrytera och utveckla talanger. Det företag som får priset är de som under året bäst lyckats attrahera och utveckla talanger. 

– Vi är glada och stolta över den här utmärkelsen, det är ett kvitto på att vårt långsiktiga arbete för att vara en intressant arbetsgivare som attraherar och utvecklar talanger är rätt väg att gå, säger Frida Tydén, Director Group Talent Development & Internal Communication på Lantmännen, i ett pressmeddelande.

Priset delades ut den 13 februari av talangnätverket 4Potentials på ett event i Stockholm. 

Juryns motivering:

”Vinnaren av Årets Talangföretag 2019 är ett bolag som inte bara är intresserade att komma i topp utan driver talangfrågan framåt såväl i hela branschen liksom hela samhället."


E-postPolitik på allvar

Få GRATIS nyheter och en daglig politisk överblick från Altinget

Altinget logo
Stockholm | Köpenhamn | Oslo | Bryssel
Politik på allvar
AdressJohannesgränd 1111 30 StockholmRedaktionen+46 (0)8 12 13 14 24[email protected]Prenumerationsärenden+46 (0) 73 529 99 09[email protected]Org.nr. 556980-5269
Chefredaktör och ansvarig utgivare:Sanna RaymanCFOAnders JørningKommersiell direktörLars GrafströmVdAnne Marie KindbergOrdförande och utgivareRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024