Om  
Christina Kennedy

Ny chefredaktör på Dagens samhälle

Christina Kennedy, i dag chefredaktör för Dagens medicin, byter jobb och blir i stället chefredaktör för Dagens samhälle.

Ditte Roslund

Det var i samband med att Bonnier news tog över Dagens samhälle från Sveriges kommuner och regioner som chefredaktören Olov Carlsson bestämde sig för att lämna sin tjänst. 

Nu har alltså en ny chefredaktör rekryterats och hon kommer inifrån Di-gruppen. Christina Kennedy har varit chefredaktör och ansvarig utgivare för Dagens Medicin i sex år. 

– Jag ser väldigt mycket fram emot att tillsammans med redaktionen bygga vidare på Dagens samhälles starka varumärke och skapa oumbärlig journalistik för dem som fattar besluten i kommuner och regioner. Det är en särskilt viktig tid att bevaka de frågor som nu dominerar samhällsdebatten: integration, demografi, digitalisering, yttrandefrihet och välfärd, säger Kennedy i ett pressmeddelande.

Rekryteringen av Dagens medicins nya chefredaktör inleds inom kort.

Nämnda personer

Christina Kennedy

Chefredaktör Dagens Samhälle
Journalist (JMG i Göteborg)

E-postPolitik på allvar

Få GRATIS nyheter och en daglig politisk överblick från Altinget

Altinget logo
Stockholm | Köpenhamn | Oslo | Bryssel
Politik på allvar
AdressJohannesgränd 1111 30 StockholmRedaktionen+46 (0)8 12 13 14 24[email protected]Prenumerationsärenden+46 (0) 73 529 99 09[email protected]Org.nr. 556980-5269
Chefredaktör och ansvarig utgivare:Sanna RaymanCFOAnders JørningKommersiell direktörLars GrafströmVdAnne Marie KindbergOrdförande och utgivareRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024