Altinget logo
Profile
Logga in
Logga in med SSOGlömt ditt lösenord?
Prenumerera
Om  
Anna Kläppe

Demiroks stabschef slutar: ”Känns obeskrivligt fantastiskt”

Stabschef Anna Kläppe slutar efter två och ett halvt år på posten och över ett decennium i Centerpartiets toppskikt. Nu går hon till Teknikföretagen.

Albin Bohlin

Anna Kläppe har arbetat inom politiken i drygt tolv år: som generalsekreterare för Centerkvinnor, som politiskt sakkunnig och senast som stabschef i partiledarstaben i Centerpartiet.

Hon har arbetat både under Annie Lööf och Muharrem Demirok. 

”Att få lämna med en vinst, med Centerpartiets näst bästa EU-val någonsin, i ryggen – det känns obeskrivligt fantastiskt”, skriver hon i ett inlägg på Linkedin.

Nu väntar, enligt henne själv, ett nytt kapitel i arbetslivet. Och det nya kapitlet är en tjänst som enhetschef för opinion och press på Teknikföretagen. Där börjar hon i mitten av september.

Nämnda personer

Anna Kläppe

Tidigare stabschef hos Muharrem Demirok (C)
Master i freds-och konfliktvetenskap (Uppsala uni., 2007)

E-postPolitik på allvar

Få GRATIS nyheter och en daglig politisk överblick från Altinget

Altinget logo
Stockholm | Köpenhamn | Oslo | Bryssel
Politik på allvar
AdressJohannesgränd 1111 30 StockholmRedaktionen+46 (0)8 12 13 14 24[email protected]Prenumerationsärenden+46 (0) 73 529 99 09[email protected]Org.nr. 556980-5269
Chefredaktör och ansvarig utgivare:Sanna RaymanCFOAnders JørningKommersiell direktörLars GrafströmVdAnne Marie KindbergOrdförande och utgivareRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024