Hon är Svantessons nya pressekreterare

Finansminister Elisabeth Svantesson har fått en ny person i sin stab. Klara Söderberg började som ny pressekreterare i september.

Miranda Olsson

Klara Söderberg har en bakgrund i ungdomsförbundet Muf men har de senaste två åren arbetat för Moderaterna, bland annat med sociala medier.

Nu tar hon klivet över till Regeringskansliet och finansdepartementet för att bli Elisabeth Svantessons nya pressekreterare.

”Efter att ha jobbat med digital kommunikation och kampanj i många år kändes det naturligt att anta en ny utmaning och bredda min erfarenhet. Det har varit intensivt och spännande sen dag ett med presentation av budgetproposition och mycket annat. Nu ser jag fram emot allt vad det här jobbet har att erbjuda!”, skriver hon på Linkedin.

Söderberg inledde sin nya anställning i september.

Läs också


E-postPolitik på allvar

Få GRATIS nyheter och en daglig politisk överblick från Altinget

Altinget logo
Stockholm | Köpenhamn | Oslo | Bryssel
Politik på allvar
AdressJohannesgränd 1111 30 StockholmRedaktionen+46 (0)8 12 13 14 24[email protected]Prenumerationsärenden+46 (0) 73 529 99 09[email protected]Org.nr. 556980-5269
Chefredaktör och ansvarig utgivare:Sanna RaymanCFOAnders JørningKommersiell direktörLars GrafströmVdAnne Marie KindbergOrdförande och utgivareRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024