Hon blir ny vd på Prime

Therese Bohlin tar över vd-rollen på kommunikationsbyrån Prime. 
 

Johan Manell

Bohlin är internrekryterad och sitter i byråns ledningsgrupp sedan 2013. Hon efterträder Markus Gustafsson som går vidare till en roll som kundansvarig och styrelsemedlem.

– Jag ser fram emot att få leda en av världens bästa kommunikationsbyråer med några av de mest smarta och ambitiösa medarbetarna i branschen. Prime har sedan 2010 varit en av de mest kreativa kommunikationsbyråerna i världen och vi är väldigt stolta över vårt unika sätt att arbeta. Jag vill att vi ska fortsätta utmana den traditionella byråmodellen för att möta våra kunders ökade krav på snabb omställning, säger Therese Bohlin till Resumé.

Till ny vice vd med ansvar för kundutveckling har Krister Nilsson utsetts. I rollen som vice vd och innovationschef fortsätter David Orlic. 


E-postPolitik på allvar

Få GRATIS nyheter och en daglig politisk överblick från Altinget

Altinget logo
Stockholm | Köpenhamn | Oslo | Bryssel
Politik på allvar
AdressJohannesgränd 1111 30 StockholmRedaktionen+46 (0)8 12 13 14 24[email protected]Prenumerationsärenden+46 (0) 73 529 99 09[email protected]Org.nr. 556980-5269
Chefredaktör och ansvarig utgivare:Sanna RaymanCFOAnders JørningKommersiell direktörLars GrafströmVdAnne Marie KindbergOrdförande och utgivareRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024