Om  
Nooshi Dadgostar

Hon blir vice ordförande i Vänsterpartiet

Vänsterpartiets bostadspolitiske talesperson, Nooshi Dadgostar, väljs till vice ordförande. 

Hedda Jakobsson

Vänsterpartiets andra namn till riksdagslistan,Nooshi Dadgostar, väljs in som vice ordförande för partiet. 

–Det känns stort och roligt att ha blivit vald till vice ordförande och jag ser fram emot en valrörelse där vi pratar om hur vi gör Sverige till ett land som är bra för alla och inte bara de rikaste. Valet står mellan oss som vill bygga hyresrätter som människor har råd att bo i och högern som vill höja hyran och sänkan löner för vanligt folk, säger Nooshi Dadgostar i ett pressmeddelande. 

Hon är uppvuxen i Göteborg och har varit lokalpolitiskt aktiv i Botkyrka kommun. Vid valet 2014 valdes hon in i riksdagen. 

– Det ska bli väldigt roligt att bedriva valrörelsen ihop med Nooshi och att arbeta tillsammans för att stärka vänsterpartiet. Vi har arbetat ihop länge och kompletterar varandra väl, säger Jonas Sjöstedt i ett pressmeddelande.

Nämnda personer

Nooshi Dadgostar

Partiledare Vänsterpartiet
Juridikstuderande (Stockholms uni., 2009-)

E-postPolitik på allvar

Få GRATIS nyheter och en daglig politisk överblick från Altinget

Altinget logo
Stockholm | Köpenhamn | Oslo | Bryssel
Politik på allvar
AdressJohannesgränd 1111 30 StockholmRedaktionen+46 (0)8 12 13 14 24[email protected]Prenumerationsärenden+46 (0) 73 529 99 09[email protected]Org.nr. 556980-5269
Chefredaktör och ansvarig utgivare:Sanna RaymanCFOAnders JørningKommersiell direktörLars GrafströmVdAnne Marie KindbergOrdförande och utgivareRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024