Ivar Arpi till Bulletin

Den konservativa sajten Bulletin fortsätter att värva tongivande ledarskribenter. Det senaste tillskottet är, enligt Expressen, Ivar Arpi som meddelat att han slutar på Svenska dagbladet.

Johan Manell

Under hösten har det kommit uppgifter om att flera profilerade ledarskribenter ska skriva för en ny mediesatsning, Bulletin.

Det senaste tillskottet i den namnkunniga skaran är, enligt Expressen, ledarskribenten Ivar Arpi som själv meddelat att han lämnar Svenska dagbladet efter sju år på tidningen.

Andra namn som knyts till den nya mediesatsningen är Paulina Neuding, Alice Teodorescu Måwe, Carolin Dahlman och Per Gudmundsson.

Det är ännu inte kommunicerat vad det är för typ av mediesatsning det rör sig om. Paulina Neuding säger till Svd att "Bulletin är en bred publicistisk satsning, med tonvikt på ledartexter och fördjupad utrikesrapportering".

 


E-postPolitik på allvar

Få GRATIS nyheter och en daglig politisk överblick från Altinget

Altinget logo
Stockholm | Köpenhamn | Oslo | Bryssel
Politik på allvar
AdressJohannesgränd 1111 30 StockholmRedaktionen+46 (0)8 12 13 14 24[email protected]Prenumerationsärenden+46 (0) 73 529 99 09[email protected]Org.nr. 556980-5269
Chefredaktör och ansvarig utgivare:Sanna RaymanCFOAnders JørningKommersiell direktörLars GrafströmVdAnne Marie KindbergOrdförande och utgivareRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024