Ny kommundirektör i Norrköping

Anna Thörn blir Norrköpings nya kommundirektör. 

Ditte Roslund

Kommunstyrelsen i Norrköping har beslutat att anställa Anna Thörn som kommundirektör. Hon efterträder Martin Andreae, som väljer att avsluta sitt uppdrag efter fyra år på posten. 

Anna Thörn är i dag biträdande kommundirektör och personaldirektör i Norrköpings kommun. Tidigare har hon bland annat varit kommundirektör i Söderköping och divisionschef på enheten för barn, utbildning och kultur i Nyköpings kommun. 

– Jag är otroligt glad över förtroendet. Uppdraget som kommundirektör för Norrköpings kommun är spännande och komplext, något som verkligen lockar. Jag ser fram emot att, tillsammans och gemensamt, utveckla möjligheter för ett starkt, innovativt och hållbart Norrköping, säger Anna Thörn i ett pressmeddelande. 

Rekryteringen av en ny personaldirektör i Norrköpings kommun pågår.


E-postPolitik på allvar

Få GRATIS nyheter och en daglig politisk överblick från Altinget

Altinget logo
Stockholm | Köpenhamn | Oslo | Bryssel
Politik på allvar
AdressJohannesgränd 1111 30 StockholmRedaktionen+46 (0)8 12 13 14 24[email protected]Prenumerationsärenden+46 (0) 73 529 99 09[email protected]Org.nr. 556980-5269
Chefredaktör och ansvarig utgivare:Sanna RaymanCFOAnders JørningKommersiell direktörLars GrafströmVdAnne Marie KindbergOrdförande och utgivareRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024