Region Stockholm rekryterar till Brysselkontor

Tobias Eriksson tillträder tjänsten som EU policy officer med ansvar för bland annat forsknings- och innovationspolitik. 

Tobias Eriksson kommer närmast från avslutad masterexamen i Europastudier från Göteborgs universitet. Han har även tidigare arbetat på både Svenskt näringslivs och Göteborgs stads EU-kontor i Bryssel. Tobias Eriksson tillträder tjänsten omgående.

– Jag ser fram emot att vara med och bidra till Stockholms arbete här i Bryssel. Vi har en spännande höst framför oss med en ny mandatperiod för EU. Inte minst ska det bli intressant att följa utvecklingen med Brexit, säger Tobias Eriksson i ett pressmeddelande. 

Region Stockholms EU-kontor i Bryssel har fem heltidsanställda och bistår lokala myndigheter, kommuner, regioner och landsting i Sverige med att tillhandahålla information och kommunicera med EU. Det finns sammanlagt cirka 15 kontor i Bryssel som är finansierade av svenska regioner och kommuner. 

 


E-postPolitik på allvar

Få GRATIS nyheter och en daglig politisk överblick från Altinget

Altinget logo
Stockholm | Köpenhamn | Oslo | Bryssel
Politik på allvar
AdressJohannesgränd 1111 30 StockholmRedaktionen+46 (0)8 12 13 14 24[email protected]Prenumerationsärenden+46 (0) 73 529 99 09[email protected]Org.nr. 556980-5269
Chefredaktör och ansvarig utgivare:Sanna RaymanCFOAnders JørningKommersiell direktörLars GrafströmVdAnne Marie KindbergOrdförande och utgivareRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024