Sveaskog lägger ner tidning

Sveaskogs lägger ner sin företagstidning Forum Sveaskog.

Johanna Alskog

Senaste numret av Sveaskogs tidning Forum Sveaskog blir det sista, meddelar det statliga bolaget i ett pressmeddelande. Tidningen läggs nu ner.

– Forum Sveaskog är en väldigt uppskattad tidning. Så sent som i höstas vann den Svenska Publishingpriset, men när vi ser över våra målgrupper och vår kanalstrategi har vi ändå kommit fram till beslutet att lägga ner den för att fokusera mer på andra kanaler. Vi har bland annat börjat arbeta mer med riktad kommunikation till våra affärsmålgrupper och har även en del annat utvecklingsarbete på gång, säger Tobias Bestelid, chef content och digitala kanaler på Sveaskog, i pressmeddelandet.

Det övergripande syftet med tidningen har varit att öka kunskapen om Sveaskogs verksamhet och betydelse som affärspartner, arbetsgivare och samhällsaktör.


E-postPolitik på allvar

Få GRATIS nyheter och en daglig politisk överblick från Altinget

Altinget logo
Stockholm | Köpenhamn | Oslo | Bryssel
Politik på allvar
AdressJohannesgränd 1111 30 StockholmRedaktionen+46 (0)8 12 13 14 24[email protected]Prenumerationsärenden+46 (0) 73 529 99 09[email protected]Org.nr. 556980-5269
Chefredaktör och ansvarig utgivare:Sanna RaymanCFOAnders JørningKommersiell direktörLars GrafströmVdAnne Marie KindbergOrdförande och utgivareRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024