S-sakkunnig går till tankesmedja

Ardalan Shekarabis före detta medarbetare Maja Stilling är ny samhällspolitisk strateg på Arena opinion.

Axel Hyttnäs Telin

Maja Stilling kommer senast från jobbet som politiskt sakkunnig hos tidigare socialförsäkringsminister Ardalan Shekarabi (S). Innan dess har hon bland annat varit utredare på tankesmedjan Tiden och arbetat med opinion och påverkan hos We effect.

Nu har hon värvats till Arena opinion och tjänsten som samhällspolitisk strateg.

– Jag ser fram emot att hjälpa organisationer att påverka politiken och opinionen i frågor som är viktiga för dem. Det kan handla om att göra kartläggningar och analyser eller att ta fram påverkansstrategier, säger Maja Stilling i ett pressmeddelande.

Åren inom politiken har varit ”väldigt intensiva men roliga”.

– Jag har fått vara med och träffa så många kunniga, engagerade och intressanta människor och fått en inblick i olika verksamheter runt om i Sverige. Intrycken från de mötena tar jag med mig men också att politik är ett hantverk och att det verkligen går att långsiktigt förändra och påverka samhällsutvecklingen.


E-postPolitik på allvar

Få GRATIS nyheter och en daglig politisk överblick från Altinget

Altinget logo
Stockholm | Köpenhamn | Oslo | Bryssel
Politik på allvar
AdressJohannesgränd 1111 30 StockholmRedaktionen+46 (0)8 12 13 14 24[email protected]Prenumerationsärenden+46 (0) 73 529 99 09[email protected]Org.nr. 556980-5269
Chefredaktör och ansvarig utgivare:Sanna RaymanCFOAnders JørningKommersiell direktörLars GrafströmVdAnne Marie KindbergOrdförande och utgivareRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024