Sakkunnig lämnar Lööfs sida

Elin Sköldulf har arbetat för Centerpartiet i tio år. Nu blir hon senior advisor på Milttons Public Affairs.

Miranda Olsson

Efter två år som politiskt sakkunnig i Annie Lööfs partiledarstab och innan dess politiskt sakkunnig åt Centerpartiet i riksdagen kliver Elin Sköldulf nu över till den andra sidan. Sköldulf har anställts som senior advisor på byrån Milttons Public Affairs som arbetar för att ”våra folkvalda är uppdaterade om de kritiska frågorna för Sveriges utveckling”.

”Vi är väldigt glada att nu även Elin ansluter till vårt team. Hon stärker våra kunskaper om policyutveckling ytterligare och bidrar också med ett brett politiskt nätverk”, säger Emma Själin, vd för Milttons Public Affairs i Sverige.

Vill bidra till dialog med beslutsfattare

I ett inlägg på Linkedin hyllar Elin Sköldulf sina tidigare kollegor men ser också fram emot sitt nya uppdrag.

”Det finns ett visst glapp i förståelse för de politiska processerna från näringsliv och andra aktörer. Jag ser fram emot att jobba i ett team av erfarna experter, där jag med min bakgrund kan guida kunderna men även hjälpa dem i dialogen med beslutsfattare”, säger Sköldulf i ett pressmeddelande.


E-postPolitik på allvar

Få GRATIS nyheter och en daglig politisk överblick från Altinget

Altinget logo
Stockholm | Köpenhamn | Oslo | Bryssel
Politik på allvar
AdressJohannesgränd 1111 30 StockholmRedaktionen+46 (0)8 12 13 14 24[email protected]Prenumerationsärenden+46 (0) 73 529 99 09[email protected]Org.nr. 556980-5269
Chefredaktör och ansvarig utgivare:Sanna RaymanCFOAnders JørningKommersiell direktörLars GrafströmVdAnne Marie KindbergOrdförande och utgivareRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024