Hon ska driva projekt på Tim Bergling foundation

Joanna Stassos Wolf är nyanställd projektledare på Tim Bergling foundation som arbetar med att förebygga psykisk ohälsa och suicid.

Hon arbetade i drygt åtta år som hälsopedagog och barnombud på Stockholms stadsmission för att sedan gå vidare till en projektledartjänst på Svenska postkodsstiftelsen.

”Jag brinner för att barn och unga ska må bra och här får jag möjlighet att varje dag jobba med projekt och samarbeten för barn och ungas psykiska hälsa och förebygga psykisk ohälsa”, skriver hon om det nya uppdraget, i ett inlägg på sociala medier.

Tim Bergling foundation instiftades efter att Bergling, även känd som Aviici, gick bort år 2018. Stiftelsen samarbetar bland annat med Rädda barnen, Mind och Bris.


E-postPolitik på allvar

Få GRATIS nyheter och en daglig politisk överblick från Altinget

Altinget logo
Stockholm | Köpenhamn | Oslo | Bryssel
Politik på allvar
AdressJohannesgränd 1111 30 StockholmRedaktionen+46 (0)8 12 13 14 24[email protected]Prenumerationsärenden+46 (0) 73 529 99 09[email protected]Org.nr. 556980-5269
Chefredaktör och ansvarig utgivare:Sanna RaymanCFOAnders JørningKommersiell direktörLars GrafströmVdAnne Marie KindbergOrdförande och utgivareRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024