Om  
Tove Melin

Latinamerikagrupperna rekryterar från Sida

Latinamerikagrupperna anställer Tove Melin som ny verksamhetsledare.

Melin kommer senast från en tjänst som programansvarig på Sida och har tidigare varit verksamhetsansvarig på Föreningen för utvecklingsfrågor. Hon har också arbetat som internationell handläggare på Röda Korsets Högskola.

”Jag ser jättemycket fram emot att få jobba med några av samtidens viktigaste frågor i Latinamerika och att få vara en del av den viktiga rörelse som Latinamerikagrupperna är. Det har alltid varit min dröm att få jobba med rättvisefrågor, feminism och för Latinamerikas landsbygd och ser fram emot att kunna bidra till ett fortsatt starkt samarbete med våra samarbetsorganisationer!”, skriver hon i ett pressmeddelande.

Hon tillträder den nya tjänsten i september.

Latinamerikagrupperna arbetar för och med folkrättsrörelser i bland annat Guatemala, Ecuador och Bolivia.

Nämnda personer

Tove Melin

Verksamhetsledare Latinamerikagrupperna
master landsbygdsutveckling (Facultad Latinoamericana de Ciencias Sociales 2016), B.A fred-och utvecklingsstudier (Uppsala uni. 2014)

E-postPolitik på allvar

Få GRATIS nyheter och en daglig politisk överblick från Altinget

Altinget logo
Stockholm | Köpenhamn | Oslo | Bryssel
Politik på allvar
AdressJohannesgränd 1111 30 StockholmRedaktionen+46 (0)8 12 13 14 24[email protected]Prenumerationsärenden+46 (0) 73 529 99 09[email protected]Org.nr. 556980-5269
Chefredaktör och ansvarig utgivare:Sanna RaymanCFOAnders JørningKommersiell direktörLars GrafströmVdAnne Marie KindbergOrdförande och utgivareRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024