Ny direktör till Infrastruktur och digitalisering på Danderyds sjukhus

Emma Ekerdal Loven blir direktör för den nya organisationen Infrastruktur och digitalisering på Danderyds sjukhus.

Foto: Carin Wesström & Torkel Ekqvist, Fotogruppen SöS
Felicia Sandström

Infrastruktur och digitalisering samlar Danderyds sjukhus servicefunktioner, logistik, teknik och IT. Emma Ekerdal Loven har en mångårig bakgrund av att driva IT-, digitaliserings- och utvecklingsarbeten.

Hon har varit verksam inom region Stockholm och jobbat på Södersjukhuset och Karolinska sjukhuset, men har även verkat inom det privata näringslivet.

– Jag ser mycket fram emot att vara med och bidra till den utveckling som Danderyds sjukhus och hela den svenska vården står inför. Vi har stora utmaningar och jag är övertygad om att vi tillsammans kan hitta nya smarta sätt att jobba och bättre använda de resurser vi har redan har. På så vis får vi en större utväxling av allt det fina och viktiga arbete som görs redan idag, säger Emma Ekerdal Loven i ett pressmeddelande.

Den nya organisationen Infrastruktur och digitalisering träder i kraft vid årsskiftet varav Emma Ekerdal Loven tillträder som direktör den 8 januari 2024.


E-postPolitik på allvar

Få GRATIS nyheter och en daglig politisk överblick från Altinget

Altinget logo
Stockholm | Köpenhamn | Oslo | Bryssel
Politik på allvar
AdressJohannesgränd 1111 30 StockholmRedaktionen+46 (0)8 12 13 14 24[email protected]Prenumerationsärenden+46 (0) 73 529 99 09[email protected]Org.nr. 556980-5269
Chefredaktör och ansvarig utgivare:Sanna RaymanCFOAnders JørningKommersiell direktörLars GrafströmVdAnne Marie KindbergOrdförande och utgivareRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024